Oversikt over Safari

Med Safari kan du surfe på nettet med raske og brukervennlige funksjoner som hjelper deg med å få rask tilgang til favorittsidene dine, kontrollere personvernet ditt på nett, og spare strøm slik at du kan surfe mer mens du er frakoblet strømnettet. Den strømlinjeformede utformingen sørger for at du ser mer nett, mindre nettleser.

Åpne Safari for meg

Et Safari-vindu med en eksempelnettside og Favoritter-symboler vist i en liste under adresse- og søkefeltet. Klikk på Sidepanel-knappen for å vise eller skjule sidepanelet for bokmerker, leselisten eller delte koblinger. Klikk på adresse- og søkefeltet mens du ser på en nettside for å se symboler for favorittsidene dine. Klikk på et symbol for å vise nettstedet, eller dra symboler rundt for å endre rekkefølgen på dem. Begynn å skrive i adresse- og søkefeltet for å se søkeforslag.

Når du søker på nettet med Safari, får du også resultater fra Spotlight-forslag for nærliggende bedrifter og interessante steder, arrangementer og visningstider, iTunes-musikk og filmer, nyheter, Wikipedia-artikler, programmer og mye mer.

Merk:  Spotlight-forslag er kanskje ikke tilgjengelig i alle områder.

Med Safari kan du også:

Hvis du vil finne ut hva som er nytt i Safari, besøker du Safari-nettstedet:

Se også
Tilpass Safari-vinduet
Velg startside
Bruk bokmerker
Bruk Privat nettlesing-vinduer

Nettstedet for Safari-kundestøtte