Fyll ut skjemaer automatisk

Med Autoutfyll kan Safari automatisk fylle ut passord, kredittkortinformasjon, kontaktinformasjon og annet. Funksjonen kan også generere et sikkert passord når du har behov for det. Safari uthever autoutfylte felt med gult.

Åpne Safari for meg

Viktig:  Safari fyller automatisk ut informasjon for alle som bruker Mac-maskinen med din bruker. Den fyller også automatisk ut informasjon for alle som bruker de andre enhetene dine, hvis de enhetene og Mac-maskinen har iCloud-nøkkelring konfigurert.

Av sikkerhetsårsaker bør du konfigurere Mac-maskinen til å vise påloggingsvinduet når den starter og til å kreve passord etter aktivering av dvale eller en skjermsparer. Konfigurer iOS-enhetene dine til å kreve en kode for å låse opp skjermen.

Brukernavn, passord og kredittkortinformasjon krypteres i OS X-nøkkelringen. De er også kryptert i iCloud-nøkkelringen hvis det er konfigurert på Mac-maskinen.

Hvis du fjerner kredittkortinformasjon eller brukernavn og passord i Safari, blir de slettet fra OS X-nøkkelringen. De blir også fjernet fra andre enheter hvis Mac-maskinen og andre enheter er konfigurert for iCloud-nøkkelring.

Se også
Hvis Autoutfyll ikke virker

Konfigurer iCloud-nøkkelring