Vis delte koblinger og strømmer

I Sidepanelet kan du se koblinger fra folk du følger på Twitter, koblinger som er delt av LinkedIn-kontakter, og artikler fra nettstrømmer du abonnerer på.

1. Hvis du vil legge til delte koblinger og strømmer, gjør du ett av følgende:

2. Hvis du vil se delte koblinger og strømmer, klikker du på Sidepanel-knappen i Safari-verktøylinjen, og deretter på Delte koblinger-knappen .

• Søk i delte koblinger: Skriv inn tekst i søkefeltet over koblingslisten. Du må kanskje rulle opp for å se søkefeltet.

• Vis den neste delte historien: Rull videre til du når slutten av den delte historien. Du trenger ikke å klikke på den neste delte koblingen i sidepanelet.

• Skjul delte koblinger fra en konto: Klikk på Abonnementer nederst i sidepanelet, og fjern deretter markeringer i avkrysningsruten for den kontoen.

• Fjern et nettstrømabonnement: Klikk på Abonnementer nederst i sidepanelet, og klikk deretter på Fjern-knappen ved siden av strømmen i sidepanelet.