Slett nettlesingsloggen

Du kan fjerne alle Safaris oppføringer om hvor du har surfet i løpet av en valgt tidsperiode. Hvis Mac-maskinen og de andre enhetene dine har iCloud Safari-funksjonen slått på, fjernes nettlesingsloggen fra alle enhetene. Når du sletter nettlesingsloggen i Safari, fjerner ikke det eventuelle nettlogger som nettsteder du har besøkt, har arkivert.

Åpne Safari for meg

Når du tømmer loggen, fjerner Safari data som programmet arkiverer som følge av nettlesing, blant annet:

Se også
Be nettsteder om å ikke spore deg
Administrer informasjonskapsler og nettsteddata
Bruk Privat nettlesing-vinduer