Administrer informasjonskapsler og nettsteddata

Nettsteder oppbevarer ofte informasjonskapsler og andre data på Mac-maskinen. Disse dataene kan inkludere informasjon som du har oppgitt, for eksempel navnet, e-postadressen og valg. Disse dataene hjelper med å identifisere deg når du kommer tilbake, slik at nettstedene kan levere tjenester og vise informasjon som kan være av interesse for deg.

Som standard, aksepterer Safari informasjonskapsler og nettsidedata kun fra nettsider du besøker. Dette bidrar til å hindre at enkelte annonsører arkiverer informasjon på Mac-maskinen din. Du kan endre alternativer i Safari-valg slik at Safari alltid godtar eller alltid blokkerer informasjonskapsler og annen nettsidedata.

Åpne Safari for meg

Viktig:  Hvis du endrer innstillinger for informasjonskapsler eller fjerner informasjonskapsler og nettsteddata i Safari, kan det også endre eller fjerne dem i andre programmer, inkludert Dashboard.

Velg Safari > Valg, klikk på Personvern, og gjør ett av følgende:

Se også
Be nettsteder om å ikke spore deg