Abonner på artikler fra nettsteder

Enkelte nettsteder utgir serier med artikler som utgis med jevne mellomrom. En slik serie kalles en RSS-strøm, Atom-strøm, nettstrøm eller bare strøm, og du kan abonnere på disse i Safari. Hvis du abonnerer på artikler når du besøker et nettsted, ber Safari deg om å bekrefte at du vil at de skal vises i sidepanelet for delte koblinger.

1. Mens du har nettsiden åpen, klikker du på Del-knappen i verktøylinjen, og deretter velger du Legg til nettsted i delte koblinger. Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at siden ikke tilbyr et abonnement (en strøm).

Du kan også klikke på en abonnementskobling eller en strømkobling hvis det er en på nettsiden.

2. Klikk på Legg til for å godta abonnementet og motta artikler fra nettstedet, eller klikk på Avbryt for å avvise abonnementstilbudet.

Hvis du vil se hvilke artikler du abonnerer på, klikker du på Sidepanel-knappen i verktøylinjen, og deretter på Delte koblinger-knappen .

Se også
Vis delte koblinger og strømmer