Endre søkevalg

Nettsøk er en god måte å finne informasjon på. Når du søker på noe, oppgir du også informasjon om deg selv til søkemotoren. Hvis du for eksempel skriver «golden retriever» i adresse- og søkefeltet, oppfatter søkemotoren at du er interessert i informasjon om golden retriever-hunder, selv om du ikke trykker på returtasten for å sende søkeordene. Søkemotorer har ulike retningslinjer for hva de bruker søkedataene dine til. Safari lar deg velge hvilken søkemotor du vil bruke.

Se også
Gå til eller søk etter et nettsted
Forbedre Internett-søkene