Undersøk nettsideelementer og aktivitet

Bruk Utvikle-menyen til å overvåke nettsideaktivitet og undersøke elementene på en nettside.

Åpne Safari for meg

1. Forsikre deg om at Utvikle-menyen er i verktøylinjen.

Hvis du vil vise Utvikle-menyen, velger du Safari > Valg, klikker på Avansert, og markerer «Vis Utvikle-menyen i menylinjen».

2. Gå til nettsiden, velg Utvikle > Vis nettinspektør, og gjør deretter ett av følgende:

• Vis Nettinspektør-funksjoner: Bruk Nettinspektør-verktøylinjen eller Utvikle-menyen til å vise ressurser, tidslinjer, kildekode, feilsøking eller feilkonsoll for en nettside.

• Vis eller skjul Nettinspektør-sidepanelet: Klikk på kontrollen som er markert i Nettinspektør-verktøylinjen – Ressurser, Tidslinje, Feilsøking og Konsoll.

• Undersøk et nettsideelement: Kontroll-klikk på et element på nettsiden, og velg deretter Inspiser element i kontekstmenyen. Du kan også klikke på Inspiser i Nettinspektør-verktøylinjen, og deretter klikk på et element.

Se også
Bruk Utvikle-menyen i Safari