Gå tilbake til nettsider

Safari husker hvilke nettsider du har besøkt i opptil ett år, slik at det er enkelt å besøke dem igjen senere.

Åpne Safari for meg

Ved hjelp av iCloud kan Safari holde nettleserloggen lik på Mac-maskinene og iOS-enhetene der Safari er aktivert i iCloud-valgpanelet. Mac-maskinen kan beholde logginformasjon i opptil ett år, og enkelte iOS-enheter kan beholde den i én måned. Hvis du vil endre hvor ofte Mac-maskinen skal fjerne objekter i loggen, bruker du Generelt-panelet i Safari-valg.

Se også
Søk i loggen
Gå til eller søk etter et nettsted
Vis Favoritter og Top Sites