Vis Favoritter og Top Sites

Med Favoritter- og Top Sites-siden får du raskt oversikt over favorittsidene dine og sidene du besøker oftest. Du kan også se favorittene dine i en liste under adresse- og søkefeltet når du klikker i det.

Åpne Safari for meg

Safari-vindu med Favoritter-symboler på Favoritter- og Top Sites-siden

Merk:  Ved hjelp av iCloud kan Safari holde bokmerkene like på Mac-maskinene og iOS-enhetene der Safari er aktivert i iCloud-valgpanelet.

Se også
Tilpass Safari-vinduet
Generelt-panelet i Safari-valg