Eltávolíthatja egy kiválasztott időszak összes böngészési helyének rekordját a Safariban. Ha a Mac gépen és a többi eszközön az iCloud Safari-funkció be van kapcsolva, az összesről eltávolítja a böngészési előzményeket. A Safariban a böngészési előzmények törlésével nem törli a meglátogatott webhelyek által külön tárolt böngészési előzményeket.
Válassza az Előzmények > Előzm. és webhelyadatok törlése elemet, majd kattintson az előugró menüre, és válassza ki, milyen időre visszamenőleg szeretné törölni a böngészési előzményeket.
Az előzmények törlésekor a Safari eltávolítja a böngészés eredményeképpen mentett adatokat, beleértve a következőket:
A meglátogatott weboldalak előzményei
A megnyitott weboldalak vissza és előre listája
A nem állandóként jelölt Top Sites-oldalak
Gyakran felkeresett webhelyek listája
A weboldalak meglátogatásakor mentett sütik és webhelyadatok
Legutóbbi keresések
A megnyitott weboldalak ikonjai
A megnyitott weboldalakhoz mentett pillanatképek
A letöltött elemek listája (a letöltött fájlokat nem törli)
Gyors webhelykereséshez hozzáadott webhelyek
A helyének használatát kérő webhelyek
Az értesítések küldésére kérdező webhelyek
Safari Energiatakarékos mód értesítésre kattintva megnyitott webhelyek beépülő modulos tartalommal
A WebGL webhelyek általi használatának kérésére adott válaszok