Wymazywanie historii odwiedzonych stron

Możesz usunąć wszystkie zapisy Safari dotyczące witryn odwiedzonych podczas wybranego okresu. Jeśli Mac i inne Twoje urządzenia mają włączoną funkcję Safari iCloud, historia przeglądania jest usuwana ze wszystkich tych urządzeń. Wymazanie historii przeglądania w Safari nie wymazuje historii przeglądania zapamiętywanych niezależnie przed odwiedzane witryny.

Otwórz Safari

Wymazanie historii powoduje usunięcie danych zachowywanych przez Safari podczas przeglądania stron internetowych, takich jak:

Zobacz także
Proszenie witryn o nieśledzenie
Zarządzanie plikami cookie i danymi witryn
Używanie okien przeglądania prywatnego