administrator

En administrator kan legge til og administrere andre brukere, installere programmer og endre innstillinger. Den nye brukeren du oppretter når du konfigurerer Mac-maskinen for første gang, er en administrator.

Mac-maskinen kan ha flere administratorer. Du kan legge til nye, og konvertere standardbrukere til administratorer.

Ikke konfigurer automatisk pålogging for en administrator. Da vil det bare være å starte Mac-maskinen på nytt for å få tilgang med administratorrettigheter. Du holder Mac-maskinen sikker ved å ikke dele administratornavn og -passord.