Hvis et nettsted har innhold som krever programtillegg

Noen nettsteder bruker programtillegg til å vise video, animasjon og annet spesialinnhold. Det kan for eksempel være Adobe Flash Player, QuickTime og Oracle Java. Programtillegg kan imidlertid utnyttes og de kan utgjøre en risiko for sikkerhet eller personvern. Du kan velge å kun bruke bestemte programtillegg på utvalgte nettsteder.

En dialogrute kan vises når du besøker et nettsted som har programtilleggsinnhold eller når du endrer blokkeringsreglene for et programtillegg i Sikkerhet-panelet i Safari-valg.

Hvis du vil endrer et programtilleggs blokkeringsregler for framtidige besøk på et nettsted, velger du Safari > Valg, klikker på Sikkerhet og klikker deretter på Nettstedinnstillinger ved siden av Tillat programtillegg. Du finner mer informasjon om regelalternativene under Sikkerhet-panelet i Safari-valg.

Se også
Hvis et programtillegg mangler
Hvis funksjoner på en nettside ikke fungerer