Bruk Safari-utvidelser

Safari-programtillegg er programmer du kan installere for å tilpasse hvordan nettleseren fungerer. Programtillegg kan for eksempel vise nyhetsoverskrifter i en linje under verktøylinjen, endre utseendet på nettinnhold eller legge til knapper i Safari-verktøylinjen.

Programtilleggene må muligens ha tilgang til innholdet på nettstedene du besøker, for å kunne levere disse tjenestene. Det er en god vane å kontrollere hvilke programtillegg du har installert, og ta en kikk på hva de gjør.

Åpne Safari for meg

Velg Safari > Valg, klikk på Tillegg, og gjør ett av følgende:

Installering eller avinstallering av tillegg samt å slå dem av eller på, kan tre i kraft umiddelbart eller etter at du går til en ny nettside eller oppdaterer siden du er på.

Hvis du vil finne Safari-tillegg, besøker du Safari Extensions Gallery-nettstedet ved å velge Safari > Safari-tillegg.