Konfigurer en proxytjener

Nettverksadministratoren kan be deg om å angi en proxytjener for å få tilgang til Internett hvis Mac-maskinen kobler til Internett gjennom en brannmur. Administratoren bør fortelle deg hvilken type proxytjener du skal angi, IP-adressen eller vertsnavnet, og et portnummer.

Åpne Safari for meg

1. Velg Safari > Valg, og klikk på Avansert.

2. Klikk på Endre innstillinger (ved siden av Proxyer) for å åpne Nettverk-panelet i Systemvalg

3. Endre proxyinnstillingene med informasjonen du fikk fra nettverksadministratoren din.

4. Klikk på OK.