Sett opp iCloud Mail på enhetene dine

Når du har opprettet en @icloud.com-e-postadresse, kan du bruke iCloud Mail-kontoen på alle enhetene dine samt i nettleseren på en Mac eller Windows-datamaskin.

Oppsett av en iOS-enhet

Sett opp en Mac

Konfigurer en Windows-maskin med Microsoft Outlook

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, konfigurerer du iCloud for Windows-appen. Se Konfigurere iCloud på en iOS-enhet, Mac- eller Windows-maskin.

2. I Windows åpner du iCloud for Windows.

3. Velg Mail, Kontakter, Kalender og Oppgaver, og klikk på Bruk.

iCloud Mail-kontoen din står oppført på mappelisten (også kalt navigasjonsruten) på venstre side av Microsoft Outlook. For å se iCloud Mail-mappene i Outlook, klikker du på trekanten til venstre for iCloud-e-postkontoen.

Hvis du har problemer med iCloud Mail i Outlook, kan du se Apple-kundestøtteartikkelen Få hjelp med å bruke Outlook med iCloud for Windows.

Få tilgang til iCloud Mail på en Windows-maskin uten Microsoft Outlook

Du finner mer informasjon om oppsett av andre apper for e-post i Apple-kundestøtteartikkelen E-posttjenerinnstillinger for iCloud-e-postklienter.

See alsoApple-kundestøtteartikkel: Få hjelp til å bruke iCloud Mail