Final Cut Pro X

Kameror som stöds av Final Cut Pro X

Final Cut Pro X är utformat för att fungera med många olika videoinspelningsenheter, inklusive digitalvideokameror, digitalkameror, iPhone, iPad och iPod touch. Apple har testat hundratals populära modeller för att göra det enklare att hitta enheter som stöds.

Använd popup-menyerna för att hitta kompatibla enheter:

Ytterligare kompatibilitetsinformation

Friskrivning: Denna information gäller bara för de enheter som har inspekterats och godkänts för användning med Final Cut Pro X per gällande publiceringsdatum. Apple garanterar inte riktigheten i informationen och tar inte heller på något sätt ansvar för köpbeslut tagna av de som läst informationen. Listan utgör inte en rekommendation från Apple av några produkter som inte tillverkats av Apple. Ta kontakt med tillverkarna av produkterna för ytterligare information gällande deras respektive produkter.

Copyright © 2014 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls. Användningsvillkor | Policy för integritetsskydd

Apple, Apple-logotypen, Final Cut, Final Cut Pro, FireWire, iPad, iPhone, iPod touch och Mac är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och andra länder.

Works with Final Cut Pro X-logotypen är ett varumärke som tillhör Apple Inc.

Tillverkare som är intresserade att vara med i kompatibilitetsprogrammet för kameror och Final Cut Pro X: E-posta WorksWith@apple.com.